Kortingscode V&D
V&D 
NAAR DE WINKEL
Beoordeling

Over V&D

Wie kent V&D nou niet? In elke grote plaats in Nederland is er wel een filiaal waar je heerlijk kunt shoppen voor mode, accessoires, huishoudelijke artikelen, beauty, boeken, speelgoed en nog veel meer. Tussendoor kun je even heerlijk bijkomen in het restaurant.

Koop nog voordeliger bij de V&D met een actiecouponV&D komt zeer regelmatig met leuke acties, kortingscodes en aanbiedingen. Twintig procent korting op een bepaald mode merk, twee halen één betalen, een zeer voordelige maaltijd in het restaurant en wat dacht je van befaamde prijzencircus? Hou de aanbiedingen van V&D daarom goed in de gaten! Maak gebruik van een kortingscode V&D en haal je spulletjes nog voordeliger!

20% korting op badmode van V&D en SOHO New Yo…

20% korting op badmode van V&D en SOHO New York
Het is eindelijk weer lente aan het worden, en om dat te vieren pakt V&D uit met fikse korting op badmode en damesjurken. Zowel op de badmode als op de damesjurken maar liefst 20% korting! Een kortingscode is niet nodig, alleen even op de link klikken en je rekent zo af met korting.… Meer info
Toegevoegd : 10/04/2013  |  Geldig vanaf 21/04/2013 tot en met 21/04/2013

Prijzencircus bij de V&D, nu 21% korting met …

Prijzencircus bij de V&D, nu 21% korting met deze code!
Nu bij V&D wel heel veel korting, het is namelijk weer tijd voor prijzencircus! De meest bekende actie van de V&D, en dat is niet voor niks. Met onderstaande kortingscode scoor je maar liefst 21% korting op heel veel prijzencircus artikelen.… Meer info
Toegevoegd : 27/03/2013  |  Geldig vanaf 30/03/2013 tot en met 30/03/2013
20% korting op badmode van V&D en SOHO New York
stersterstersterster
Bedankt voor de tip betreft het prijzencircus bij V&D, nog mooi wat korting mee kunnen pakken op het geen ik toch al wilde bestellen!

Deel je ervaring

Waardering:


Om spammers tegen te gaan, vragen wij je om onderstaande som af te maken.
5 + 3 =

Vd.nl

http%3A%2F%2Fwww.vd.nl
Kortingscode Bol